domingo, 19 de abril de 2015

Girona i Barça B, la cara i la creu

Els jugadors del Girona celebren un valuós triomf. gironafc.cat
El Girona continua en la lluita per les places d'ascens directe després de guanyar per 2 gols a 1 al Leganés a Montivili amb gols de Jaime Mata i Francisco Sandaza. Així, el gironins són actualment tercers però amb els mateixos punts que l'Sporting, 62, i 6 punts per sota del líder, el Betis.

El Girona no ho tindrà fàcil però tot sembla indicar que la pitjor situació serà veure a l'equip jugant els play-off d'ascens. La historia encara ha de ser escrita ja que el Girona mai ha estat a primera divisió. Fa dos temporades ja van disputar el play-off d'ascens però la darrera es van salvar a l'última jornada. Un club imprevisible que tindrà molt a dir.

Per l'altra banda, el filial del Barça va cada cop pitjor. No coneix la victòria des del 31 de gener (1-4 contra el Sabadell) i ja és l'últim classificat de la Lliga Adelante. Si les coses no canvien gaire, tot sembla indicar que el Barça Atlètic tornarà al grup 3 de la Segona Divisió B, la qual cosa significarà un cop dur a la Masia. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario

No te puedes perder...

Las marcas deportivas que dominan el fútbol europeo - Análisis de mercado

La guerra entre Adidas y Nike no tiene fin y cada temporada intentan ganar cuota de mercado en las principales plazas futbolísticas del m...