domingo, 26 de abril de 2015

El Nàstic jugarà els play-off d'ascens dels campions de grup

Foto: A. Tejedera
El Nàstic de Tarragona ja és matemàticament campió del grup 3 de la Segona Divisió B i, per tant, jugarà els play-off d'ascens directe on podrà accedir a la Lliga Adelante guanyant una sola eliminatòria.

El decisiu triomf d'avui a la tarda davant el segon classificat, l'Huracán de València, ha permès als granes obrir un forat de 10 punts, suficients a falta de 9 punts en joc per certificar el seu primer lloc a la classificació. El tarragonins són l'equip més golejador i menys golejat de la categoria i solament han concedit 6 derrotes i 8 empats en 35 jornades.
Els rivals probables al play-off són els següents: Real Oviedo, que lidera el grup 1 amb una renta de 8 punts sobre el segon, el Real Múrcia; el Huesca, que avantatja a 5 punts a l'Athletic "B" o el Cadis que també és matemàticament campió del seu grup, el 4.

Tot i així, en cas de perdre a l'eliminatòria directe, el Nàstic tindrà una segona oportunitat per la via ordinària on juguen els segons, tercers i quarts classificats.

















No hay comentarios:

Publicar un comentario

No te puedes perder...

Las marcas deportivas que dominan el fútbol europeo - Análisis de mercado

La guerra entre Adidas y Nike no tiene fin y cada temporada intentan ganar cuota de mercado en las principales plazas futbolísticas del m...