domingo, 15 de marzo de 2015

Jornada de contrastos per als equips catalans


Crònica de la jornada 27 a la Lliga BBVA i 29 a la Lliga Adelante i a la Segona Divisió B

Lliga BBVA



La cara positiva de la jornada és la bona actuació de l'Espanyol i el Barça a primera divisió. Mentre els blanquiblaus van aconseguir dissabte un valuós empat davant l'Atlètic de Madrid al Power8 Stadium, el Barça sumaba 3 punts a Ipurua davant un Eibar aguerrit.

L'Espanyol acaba la jornada en la novena posició de la classificació, 8 punts sobre el descens i a 11 de zona europea. El FC Barcelona s'assegura mantenir -com a mínim- l'avantatge d'1 punt sobre el Reial Madrid a l'espera que aquest jugui el partit contra el Llevant.

Lliga Adelante


Mala jornada dels equips catalans a la categoria de plata del futbol espanyol. El Girona ha vist avui com l'Albacete li remontava un avantatge de 2 gols al marcador a Montivili i l'allunyava així de les places d'ascens directe a 3 punts. Dels últims 5 partits, els gironins només han aconseguit 1 victòria i 2 empats.

El Barça Atlètic continua en mala dinàmica i s'efonsa a la penúltima posició després de deixar-se empatar al Mini Estadi pel Racing, un rival directe per eludir el descens. Els de Jordi Vinyals estan a 3 punts de la salvació.

Els altres dos equips catalans de la categoria s'enfrontaven aquesta jornada a l'Estadi de la Nova Creu Alta on un empat a 1 no ha servit a cap dels dos. El Sabadell es manté en l'última posició i el Llagostera es queda a mitja taula, 6 punts per sota dels play-off d'ascens i 8 per sobre del descens.

Segona Divisió B - Grup 3


El Nàstic de Tarragona i el Lleida mantenen la seva bona trayectòria i es mantenen en la primera i segona posició del grup 3 de la segona divisió B. Tot i així, les seves victòries han allunyat dos catalans més del play-off d'ascens. El Nàstic s'ha imposat al Reus, que ha perdut la cuarta posició (ara ocupada per l'Hèrcules) i el Lleida ha guanyat a la Feixa Llarga deixant tocat a L'Hospitalet i a les seves aspiracions.

El Cornellà suma un empat davant el colista que no l'ajuda a sortir de la zona de descens directe, mentre que l'Olot s'allunya de la zona de perill gràcies a la seva victòria davant el Sant Andreu en un duel directe.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

No te puedes perder...

Las marcas deportivas que dominan el fútbol europeo - Análisis de mercado

La guerra entre Adidas y Nike no tiene fin y cada temporada intentan ganar cuota de mercado en las principales plazas futbolísticas del m...